وزارت امور خارجهی امارت اسلامی، گفته که تحولات پسین در منطقه به گونهی بیسابقه تنشها را برانگیخته است و این وضعیت پیامد منفی درازمدت برای منطقه به دنبال دارد.
عبدالقهار بلخی، سخنگوی این وزارت، امروز (یکشنبه، ۱۰ حوت) در حساب کاربری اکس خود، نوشته که امارت اسلامی از افزایش تنشها در منطقه نگران است. «امارت اسلامی مراتب نگرانی عمیق خود را به خاطر حملهای که از سوی امریکا و اسرائیل بالای ایران انجام شد و از طرف ایران با هدفقراردادن کشورهای خلیجی گسترش یافت، ابراز میدارد.»
بلخی، افزوده که بر بنیاد اصول پذیرفتهشده نقض حاکمیت ملی، تمامیت ارضی و حریم ملی کشورها و کشتار غیرنظامیان، اقدامهای قابل محکومیت اند.
سخنگوی وزارت خارجه، از طرفها خواسته که برای پیشگیری از گسترش بحران، به گونهی فوری اقدامهای نظامی را متوقف و مسائل را از راه گفتوگو حل کنند.






