استفان دوجاریک، سخن‌گوی دبیرکل سازمان ملل متحد، با اشاره به درگیری‌ها میان امارت اسلامی و پاکستان، از دو طرف خواسته که از غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی محافظت کنند.

دوجاریک، در یک نشست خبری هم‌چنان از دو طرف خواسته که دست‌رسی سریع و بدون مانع به کمک‌های انسان‌دوستانه را به منطقه‌های آسیب‌دیده تضمین کنند.

سخن‌گوی دبیرکل سازمان ملل متحد، افزوده که در چندین ولسوالی مرزی، به دلیل ادامه بی‌ثباتی، مکتب‌ها و بازارها هم‌چنان بسته مانده‌ اند.

او در بخشی از سخنانش گفته: «در افغانستان نیز گزارش شده که گلوله‌باران فرامرزی و حمله‌های هوایی باعث تلفات غیرنظامیان و زیان به خانه‌ها شده است.»

به گفته‌ی دوجاریک، درگیری‌ها میان امارت اسلامی و پاکستان اکنون برای هفتمین روز ادامه دارد و دست‌رسی به مناطقی که از این درگیری‌ها آسیب دیده‌ هم‌چنان محدود است.

پیش‌تر برنامه‌ی جهانی غذا سازمان ملل متحد، اعلام کرد که به دلیل درگیری‌ها میان پاکستان و امارت اسلامی، فعالیت‌هایش به‌ گونه‌ی موقت در ننگرهار، نورستان، کنر، لغمان، پکتیکا، پکتیا، خوست، کندهار و هلمند متوقف شده و این وضعیت حدود ۱۶۰ هزار تن را متأثر کرده است.

بر بنیاد آخرین آماری که امارت اسلامی منتشر کرده است، در جریان حمله‌های پاکستان ۱۱۰ غیرنظامی جان باخته و ۱۲۳ تن دیگر زخمی شده‌ اند.

در این درگیری‌ها، زیرساخت‌های غیرنظامی از جمله خانه‌های مسکونی، مسجد، کلینیک، مکتب، مدرسه و دکان‌ها به‌ گونه‌ی کامل یا جزئی تخریب شده‌ اند.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: // //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: