نهاد «افغانستان عاری از پولیو»، گفته که محافظت از کودکان در برابر بیماری فلج کودکان (پولیو) مسئولیت دینی و انسانی همه خانواده‌هاست.

این نهاد، امروز (سه‌شنبه، ۲۸ دلو/۱۷ فبروری) در اکس نوشته که بیماری پولیو می‌تواند کودکان را تا پایان زندگی فلج کند و تنها با واکسین‌کردن آن‌ها می‌توان از این خطر پیش‌گیری کرد.

به گفته‌ی افغانستان عاری از پولیو، همه‌ی کشورهای جهان با واکسین‌کردن کودکان، بیماری پولیو را محو کرده ‌اند، در حالی که افغانستان و پاکستان هنوز با این بیماری دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

شماری از نهادهای بین‌المللی در هم‌کاری با سازمان‌های داخلی در افغانستان تلاش دارند تا با برگزاری کارزارهای واکسیناسیون پولیو، این بیماری را ریشه‌کن کنند.

افغانستان عاری از پولیو، بارها از خانواده‌ها خواسته که در دوره‌های کارزار واکسین با واکسیناتوران هم‌کاری کرده و کودکان‌شان را واکسین کنند. با این حال، باورهای سنتی در برخی روستاهای دوردست سبب شده که برخی خانواده‌ها از واکسین‌کردن کودکان خودداری کنند.

هم‌زمان، بازگشت روزافزون مهاجران افغان از پاکستان، خطر افزایش و انتقال ویروس پولیو را در افغانستان بالا برده است.

پیش‌تر وزارت صحت‌ عامه‌ی امارت اسلامی از سازمان جهانی بهداشت خواست که زمینه‌ی تشخیص بیماری فلج کودکان (پولیو) را در افغانستان فراهم کند.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: // //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: