کمیسیون رسیدگی به مشکلات مهاجرین، اعلام کرده که ایران و پاکستان در یک روز، هزار و ۵۶۴ شهروند افغانستان را اخراج کرده اند.

حمدالله فطرت، معاون سخن‌گوی امارت اسلامی، امروز (شنبه، ۱۱ دلو/۳۱ جنوری) در خبرنامه‌ای نوشته که این افراد روز گذشته وارد افغانستان شده اند.

بر بنیاد خبرنامه، ۳۰۲ خانواده که هزار و ۵۶۴ تن می‌شوند از طریق گذرگاه‌های اسلام‌قلعه در هرات، پل‌ابریشم در نیمروز، اسپین‌بولدک در کندهار و تورخم در ننگرهار به افغانستان بازگردانده شده اند.

این کمیسیون، افزوده که به شماری از بازگشت‌کنندگان کمک‌های نقدی و بهداشتی ارائه شده و برای انتقال آن‌ها به شهرهای اصلی ‌شان نیز، حمل‌ونقل فراهم شده است.

ایران و پاکستان دهه‌هاست که میزبان مهاجران افغان استند و در سال‌های اخیر روند بازگرداندن آن‌ها را تشدید کرده ‌اند.

بر بنیاد داده‌های سازمان ملل متحد، تنها در ۲۰۲۵، بیش از دو میلیون و ۸۰۰ هزار تن از ایران و پاکستان به افغانستان بازگشته ‌اند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: