ماریا کورینا ماچادو، رهبر مخالفان ونزویلا، در دیداری با دونالد ترامپ، رییسجمهور امریکا در کاخ سفید، جایزهی صلح نوبل خود را به او اهدا کرده است.
ترامپ، در پُستی در شبکهی اجتماعی «تروت سوشل» نوشته است: «این حرکتی بسیار ارزشمند و نشانهای از احترام متقابل بود. سپاسگزارم ماریا.»
رییسجمهور امریکا، ماریا کورینا ماچادو را زنی فوقالعادهای دانست که سختیهای بسیاری را پشت سر گذاشته است.
ماچادو پس از این دیدار که آن را «عالی» توصیف کرده، گفته است که این هدیه به دلیل آن چه «تعهد ترامپ به آزادی مردم ونزویلا» خواند، اهدا شده است.
این دیدار نخستین ملاقات حضوری ترامپ و ماچادو بود و حدود یک ساعت به درازا انجامید
ماریا کورینا ماچادو، از مخالفان سرسخت حکومت نیکلاس مادورو در ونزویلا بود. او بارها مادرو را جنایتکار خوانده و از مردم خواستار برکناری او شده بود.
امریکا در اوایل ماه روان میلادی به پایتخت ونزویلا حمله و نیکلاس مادورو و همسرش را بازداشت و به نیویورک منتقل کرد.
رهبر مخالفان ونزویلا که در زمان حکومت مادورو ماهها مجبور به زندگی مخفیانه شده بود، به دلیل «مبارزه در راه یک گذار عادلانه و مسالمتآمیز از دیکتاتوری به دموکراسی» در ونزویلا، برندهی جایزهی صلح نوبل سال ۲۰۲۵ شده بود.






