بخش افغانستان دفتر هم‌آهنگ‌کننده‌ی کمک‌های انسان‌دوستانه‌ی سازمان ملل متحد (اوچا)، اعلام کرده که در سال آینده‌ی میلادی ۲۱ میلیون و ۹۰۰ هزار شهروند افغانستان به کمک‌های انسان‌دوستانه نیاز خواهند داشت.

این نهاد، امروز (دوشنبه، ۱۷ قوس/ ۸ نومبر) در گزارشی در وبسایت خود، نوشته که میزان نیازمندی به کمک‌های انسان‌دوستانه در افغانستان در ۲۰۲۶ در مقایسه با سال روان، چهار درصد کاهش خواهد یافت.

در بخشی از گزارش آمده است: «وضعیت انسانی تحت تأثیر محدودیت‌های ساختاری عمیق، بدترشدن ناامنی غذایی و شوک‌های مکرر از جمله خشک‌سالی، ورود بازگشت‌کنندگان، زلزله‌ها و سیلاب‌های مکرر، شیوع چندین بیماری و ریسک‌های شدید حفاظتی به ‌ویژه برای زنان و دختران قرار دارد.»

اوچا، افزوده که در سال آینده‌ ۱۷ میلیون و ۴۰۰ هزار شهروند افغانستان با ناامنی غذایی روبه‌رو خواهند شد.

این نهاد مربوط به سازمان ملل متحد، تأکید کرده که در ۲۰۲۶ به ۱۷ میلیون و ۵۰۰ هزار شهروند افغانستان که ۸۰ درصد نیازمندان را تشکیل می‌دهد، کمک‌رسانی خواهد کرد.

سازمان ملل متحد برای رسیدگی به نیازمندان در افغانستان در سال آینده، یک میلیارد و ۷۲۰ میلیون دالر هزینه کرده است.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: