اتحادیه‌ی اروپا، اعلام کرده که گیلس برتراند، دیپلمات فرانسوی را به عنوان نماینده‌ی ویژه‌ی جدید خود برای افغانستان تعیین و جایگزین توماس نیکلسون کرده است.

برتراند بیش از دو دهه پیشینه‌ی کاری در نهادهای اتحادیه‌ی اروپا را دارد و در آخرین مأموریت خود به عنوان سفیر این اتحادیه در کلمبیا خدمت کرده است.

گیلس برتراند زاده‌ی شهر «مارسی» فرانسه و دانش‌آموخته‌ی رشته‌های مدیریت بازرگانی و علوم سیاسی، مسیر طولانی را در حوزه‌ی سیاست خارجی و هم‌کاری‌های بین‌المللی پیموده است.

او، پیش‌تر در هیئت نمایندگی اتحادیه‌ی اروپا در افغانستان حضور داشته و سپس مسئولیت‌های ارشد دیگری برعهده داشته است.

از جمله‌ی این مسئولیت‌های او می‌توان به سرپرستی تیم برگزاری نشست‌های بروکسل در باره‌ی بحران سوریه و هم‌چنین کاردار و رییس هیئت نمایندگی اتحادیه‌ی اروپا در امور سوریه مستقر در بیروت اشاره کرد.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: