بخش افغانستان کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان، اعلام کرده که فعالیت مرکزهای توزیع پولش به بازگشت‌کنندگان در افغانستان را متوقف کرده است.

این نهاد، در بیانیه‌ای نوشته که این تصمیم به دلیل ممنوعیت کار زنان از سوی امارت اسلامی در مرکزهای کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان گرفته شده است. «این تصمیم به دلیل‌های عملیاتی گرفته شده؛ زیرا گفت‌وگو و گردآوری اطلاعات برای ۵۲ درصد از بازگشت‌کنندگان زن، بدون کارکنان زن امکان‌پذیر نیست.»

کمیساریای عالی سازمان ملل متحد، تأکید کرده که برای بازگشت کارمندان زن به مرکزهای این نهاد در حال انجام گفت‌وگوهای سازنده با امارت اسلامی است.

در سوی دیگر، ذبیح‌الله مجاهد، سخن‌گوی امارت اسلامی، گفته که توقف توزیع کمک‌ها از سوی کمیساریای عالی سازمان ملل متحد به بازگشت‌کنندگان ناشی از بهانه‌گیری این نهاد است. «اصولی که در دروازه‌های کشور برای بازگشت مهاجرین وجود دارد، باید عملی شود و از نام کمک سوء‌استفاده صورت نگیرد؛ این سازمان که بهانه‌گیری می‌کند مربوط خود شان است و ما کدام مشکلی را در بخش توزیع کمک‌ها نمی‌بینیم.»

مجاهد، افزوده که روند ارائه‌ی کمک‌ها به بازگشت‌کنندگان و ارائه‌ی خدمات به آن‌ها از سوی امارت اسلامی به گونه‌ی عادی جریان دارد.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: