عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاستالوزرا، با مسئولان یک شرکت خصوصی دیدار و در بارهی انتقال آب رودخانهی پنجشیر به کابل گفتوگو کرده است.
معاونت اقتصادی ریاستالوزرا، امروز (پنجشنبه، ۳۰ اسد)، در خبرنامهای نوشته که آقای برادر در این دیدار با اشاره به بحران کمآبی در کابل، افزوده که امارت اسلامی به صورت «جدی و اساسی» تلاش دارد که این مشکل را حل کند.
سلاموطندار را در تلگرام دنبال کنید
بر اساس خبرنامه، مسئولان شرکت خصوصی به سرمایهگذاری در پروژهی انتقال آب رودخانه پنجشیر به کابل ابراز آمادگی کرده اند.
کاهش سطح آبهای زیرزمینی و نبود شبکه سراسری آبرسانی، سبب شده که بخش زیادی از جمعیت کابل در تأمین آب سالم مورد نیاز شان با مشکل روبهرو باشند.
سلاموطندار را در اکس دنبال کنید
پیشتر برنامهی اسکان بشر سازمان ملل متحد، گفته بود که سطح آب در کابل به طور قابل توجهی کاهش یافته و جمعیت ششمیلیونی پایتخت را در معرض خطر قرار داده است.






