مارکو روبیو، وزیر امور خارجه‌ی امریکا، اعلام کرده است که امسال در نشست کشورهای گروه ۲۰ یا «G20» که در افریقای جنوبی برگزار می‌شود، شرکت نخواهد کرد.

وزیر امور خارجه‌ی امریکا، امروز (پنج‌شنبه، ۶ فبروری/۱۸ دلو) در حساب کاربری اکس خود نوشته است که افریقای جنوبی اقدام‌های نادرستی انجام می‌دهد و از گروه ۲۰ سوءاستفاده می‌کند.

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

او گفته است: «من در اجلاس G20 در ژوهانسبورگ شرکت نخواهم کرد. افریقای جنوبی کارهای بسیار بدی انجام می‌دهد. سلب مالکیت خصوصی استفاده از G20 برای ترویج همبستگی، برابری و پایداری.»

مارکو روبیو، افزوده که وظیفه‌ی او حفاظت از منافع ملی ایالات متحده‌ی امریکا است، نه پشتیبانی از دیدگاه‌های ضدامریکایی.

گروه ۲۰، یک سازمان میان‌دولتی متشکل از ۱۹ کشور به هم‌راه اتحادیه‌ی اروپا (EU) و اتحادیه‌ی افریقا (AU) است.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

این گروه برای رسیدگی به مسائل عمده‌ی مرتبط با اقتصاد جهانی مانند ثبات مالی بین‌المللی، تغییرهای آب‌وهوایی و توسعه‌ی پایدار فعالیت می‌کند.

در سال‌های پسین، روابط میان امریکا و برخی اعضای گروه ۲۰ به ویژه افریقای جنوبی، دچار تنش شده است و دولت جو بایدن و مقام‌های امریکایی بارها از مواضع سیاست خارجی افریقای جنوبی انتقاد کرده اند.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: