منبع‌های پزشکی در نوار غزه، اعلام کرده که در تازه‌ترین حمله‌ی اسرائیل بر بخش‌هایی از این منطقه، کم‌ازکم ۲۸ فلسطینی جان باخته اند.

شبکه‌ی خبری الجزیره، امروز (پنج‌شنبه، ۲۹ عقرب/۲۰ نومبر) گزارش داده که در این حمله‌‌ها دست‌کم ۷۷ فلسطینی دیگر زخمی شده اند.

این جدیدترین و بزرگ‌ترین نقض آتش‌بس از زمان برقراری آن میان حماس و اسرائیل در نوار غزه است که سبب موجی از وحشت در میان ساکنان غزه شده است.

حمله‌های روز گذشته سه نقطه‌ی مختلف در نوار غزه از جمله منطقه‌ی «المواسی» در نزدیکی خان‌یونس، یک چهارراه شلوغ از خانواده‌های آواره در «شجاعیه»، و ساختمانی در محله‌ی زیتون را هدف قرار داده است.

خبرنگاران محلی، گزارش دادند که شدت عملیات هوایی اسرائیل، فضای غزه را به ‌طور کامل متشنج کرده و بسیاری از ساکنان را مجبور به ترک دوباره‌ی محل سکونت شان کرده است.

این حمله در حالی رخ داده که آتش‌بس میان اسرائیل و حماس از ۱۰ اکتبر برقرار بود؛ اما در هفته‌های پسین بارها نقض شده است. بر بنیاد گزارش‌ها، از زمان آغاز آتش‌بس تا اکنون حدود ۲۸۰ فلسطینی در حمله‌های اسرائیل جان باخته اند.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: