رکود سرسام‌آور معادن سنگ مرمر در هرات

دوازده معدن از میان چهارده معدن سنگ مرمر در ولایت هرات، به دلیل صادر نشدن تولیدات‌شان به خارج از کشور، فعالیت‌های‌ خود را متوقف کرده اند.

عطاالله پوپل رییس معدن‌داران حوزۀ غرب کشور، به سلام‌وطندار گفت، از زمانی که رییس جمهور صادرات سنگ مرمر را منع کرده است، استخراج سنگ مرمر از معادن هرات به حالت رکود رفت و بیش‌تر کارکنان دست از فعالیت برداشتند.

آقای پوپل می‌افزاید، اگر وضعیت به همین‌ گونه ادامه یابد، همۀ معدن‌ها مسدود خواهند شد.

حبیب‌الله هوتک، مسؤول یکی از معدن‌های ولسوالی چشتِ هرات می‌گوید، در میان دو معدن باقی‌مانده نیز یکی‌ از آن‌ها در شرف متوقف کردن تولیدات خویش است.

حمیدالله حبیبی یکی دیگر از مسؤولان معدن در هرات، از حکومت خواست تا با آن‌ها همکاری کند و جلو سقوط کامل تولیدات معادن را بگیرد.

عبدالجلیل الیاس، رییس ادارۀ معادن و پطرولیم هرات در این باره به سلام‌وطندار گفت که آنان نشستی با انجمن معدن‌داران این ولایت داشته اند و تلاش می‌کنند تا مشکلات آنان به زودی حل شود.

رییس جمهور غنی، در پی افزایش شکایت‌ها دربارۀ صادرات سنگ مرمر هرات، ماه جدی/دی سال گذشته به این ولایت سفر کرد و در این سفر، صادرات سنگ مرمر را به بیرون از کشور ممنوع قرار داد.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام