پژوهش تازه؛ زنان باردار قهوه ننوشند

پژوهش‌های اخیر نشان می‌دهد که مصرف حتا یک فنجان قهوه سبب افزایش وزن جنین و رشد غیرعادی کودک پس از تولد می‌شود. محققان می‌گویند که زنان باردار باید تا تولد فرزندان‌شان از نوشیدن قهوه خودداری کنند.

در نتیجه‌ی این پژوهش که از سوی دانشمندان ناروی انجام شده، آمده است که مصرف کافئین به طور قطع در زمان بارداری ممنوع است و زنان باردار از استفادۀ دیگر خوراکی‌های دارای کافئین نیز باید جلوگیری کنند.

این پژوهش می‌گوید که هر فنجان قهوه دارای 140 ملی‌گرام کافئین و یک بسته کاکائوی 50 ملی‌گرام دارای 10 ملی‌گرام کافئین است.

این پژوهش بر 51 هزار زن باردار انجام شده است. از این شمار زنان که با استفاده از قهوه کافئین مصرف کرده‌اند، 17 درصد اضافه‌وزن در کودکان‌شان به چشم خورده است. مادرانی که در نوشیدن قهوه زیاده‌روی نکرده‌اند، اما 12 درصد کودکان‌شان به اضافه‌وزن مبتلا بوده‌اند و مصرف کم قهوه از سوی مادران سبب شده تا کودکان‌شان 11 درصد اضافه‌وزن داشته باشند.

در این پژوهش قد، وزن و تنومندی کودکان از شش ماهگی تا هشت سالگی محاسبه شده است.

مصرف قوه از 1 ملی‌گرام تا 49 ملی‌گرام کم، از 50 تا 199 ملی‌گرام نسبی و از 200 تا 229 ملی‌گرام زیاد است و از 300 ملی‌گرام بیشتر بیش از حد گفته می‌شود.

پیش از سال 2008 برای زنان بارداری که به مصرف قهوه عادت داشتند، 300 ملی‌گرام در روز پیشنهاد می‌شد، اما تحقیقات بعدی نشان داد کودکان مادرانی که بین 200-229 ملی‌گرام قهوه مصرف می‌کنند نیز دچار مشکلات رشدی بوده‌اند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام