طالبان برق کابل را قطع کردند

 

طالبان نیمه شب گذشته یکی از پایه‌های تأمین‌کننده‌ی برق کابل را در منطقه‌ی کیله‌گیِ ولسوالی دوشی ولایت بغلان منهدم کردند.

مسوولان ریاست برق بغلان می‌گویند که طالبان با استفاده از ماشین چرخ و وسایل برقی، نخست سه واحد نصب شده‌ی این پایه برق را قطع کرده و سپس واحد چهارمی را انفجار داده و پایه را منهدم کردند.

سلطان احمد عزیزی رییس شبکه‌ی برق بغلان در گفت‌وگو با سلام وطندار می‌گوید که انتقال وسایط سنگین برای ترمیم پایه به منطقه‌یی که این پایه در آن‌جا منهدم شده، دشوار است؛ اما با تلاش مسؤولان شرکت برق جریان برق کابل دوباره از طریق یک «سرکیت» موقت وصل شد.

عزیزی می‌گوید، آن‌ها تلاش می‌کنند تا وسایط مورد نیاز را به این منطقه ببرند. به گفته‌ی او ترمیم و نصب دوباره‌ی این پایه ممکن است چند روز را در برگیرد. او از نیروهای امنیتی می‌خواهد که امنیت این منطقه را تأمین کنند.  .

در همین حال آغا میر غفوری فرمانده پولیس ولسوالی دوشی، با تأیید حضور طالبان در این منطقه می‌گوید که نیروهای مشترک پولیس و ارتش برای تأمین امنیت به این منطقه اعزام شده اند.  

طالبان پیش از این هشدار داده بودند، در صورتی‌که به مردم مناطقی که پایه‌های برق وارداتی در آن‌جا نصب شده اند، برق داده نشود این پایه‌ها را تخریب می‌کنند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام