دختران دانشجو: دانشگاه را به شهر منتقل کنید

دانشجویان دختر دانشگاه غور به دلیل دور بودن دانشگاه از  شهر، امروز دست به اعتراض زده و از مسؤولان خواستند تا به این مشکل رسیدگی کنند.

به گفته‌ی آنان چندین روز است که دانشجویان با تهدیدهای امنیتی مواجه اند.

حاکمه ناظری و سارا دوتن ازدانشجویان می‌گویند، افراد مسلح غیرمسؤول در روزهای روز گذشته چندین بار موترهای حامل دختران را متوقف کرده و دست به شلیک‌های هوایی زده اند.

آنان این مسیر را برای رفت وآمد شان پُرخطر می‌دانند و از اداره‌ی محلی این ولایت می‌خواهند تا ساختمان دانشگاه را به داخل شهر انتقال دهند.

این دانشجویان می‌گویند درصورتی‌که این مشکل حل نشود،‌ آن‌ها قادر به ادامه‌ی تحصیل نیستند.

با این حال، غلام ناصر خاضع والی غور با پذیریش این مشکل می‌گوید که اداره‌ی محلی در تلاش است تا این مشکل را حل کند.

 

والی غور، توقیف موتران حامل دانشجویان را تهدید جدی امنیتی می‌داند و می‌گوید، که به فرماندهی امنیه این ولایت دستور داده شده است تا در راستای تأمین امنیت دانشجویان اقدام جدی روی دست گیرد.

چندی پیش نیز این دانشجویان‌ به دلیل دور بودن دانشگاه از شهر، خرابی جاده و ناامنی در مسیر و رفت و برگشت دانشگاه دست به اعتراض زده بودند.

ساختمان جدید دانشگاه غور سال پیش درشش کیلومتری شرق شهر فیروز کوه درمنطقه‌ی پوزه لیج ساخته شده است، که درحال حاضر بیش از یک هزار تن درآن مصروف تحصیل اند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام