خانواده‌های شهدا و معلولان غور حقوق نگرفته‌اند

شماری از بازماند‌گان شهدا و معلولان در ولایت غور به سلام‌وطندار می‌گویند که به دلیل کم‌کاری و بی‌توجهی مسئولان محلی این ولایت، از یک سال به این‌سو حقوق نگرفته‌اند.

به گفتۀ آنان، هر باری که برای دریافت حقوق مراجعه می‌کنند، مسئولان می‌گویند که ‌بودجه‌یی برای پرداخت حقوق شهدا و معلولان ندارند.

این بازماندگان شهدا و معلولان می‌افزایند، خشکسالی، فقر و سرمای زودرس، از چالش‌هایی‌ست که آنان را بیشتر از پیش نگران کرده است.

عبدالحی خطیبی، سخنگوی والی غور نیز با انتقاد از مسئولان مرکزی می‌گوید که آنان همه‌ساله در پرداخت حقوق شهدا و معلولان این ولایت بی‌توجهی می‌کنند. به گفتۀ سخنگوی والی غور، در حال حاضر حتا بیش از 200 خانوادۀ شهدای این ولایت حقوق سال گذشتۀ‌شان را دریافت نکرده‌اند.

اما گل‌احمد رستمی، آمر حمایت از افراد دارای معلولیت ریاست کار و امور اجتماعی این ولایت، دلیل کُندی در پرداخت حقوق معلولان و خانواده‌های شهدا را دوری راه، ناامنی و حضور افراد مسلح غیرمسئول عنوان می‌کند که مانع حضور خانواده‌های شهدا به مرکز این ولایت شده است. آقای رستمی می‌گوید، آنان در نخست حقوق تمام شهدای نیروهای امنیتی را اجرا و تلاش می‌کنند تا ختم سال مالی، حقوق بازماندگان شهدای ملکی را نیز پرداخت کنند.

بازماند‌گان شهدا و معلولان غور می‌گویند، اگر حقوق‌شان را دریافت کنند، می‌توانند تا اندازه‌یی مشکلات‌شان را حل کنند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام