آتش‌بس با طالبان؛ صلح بدون آزادی بیان معنایی ندارد

دفتر حمایت‌کنندۀ رسانه‌های آزاد افغانستان (نی)، امروز طی نشستی خبری، نظرسنجی‌اش پیرامون تأثیر حضور طالبان در جریان آتش‌بس سه روزۀ حکومت با این گروه را در کابل ارایه کرد.

نظرسنجی این نهاد نشان می‌دهد که حضور طالبان در سطح شهرها نگرانی رسانه‌گران و خودسانسوری شماری از رسانه‌ها را به دنبال داشته است.

مجیب خلوتگر، رئیس دفتر حمایت‌کنندۀ رسانه‌های آزاد افغانستان می‌گوید، در این نظرسنجی که با 60 رسانه در پنج بزرگ‌شهر کشور (کابل، هرات، مزارشریف، کندهار و جلال‌آباد) گفت‌وگو شده و جنبه‌های مثبت و منفی حضور طالبان در شهرها مورد بررسی قرار گرفته، نتیجه این است که نگرانی از محدودشدن آزادی رسانه‌ها -به‌ویژه وضع محدودیت بر کار خبرنگاران زن- جنبۀ منفی این حضور را برجسته‌تر کرده است.

بر این مبنا، دفتر نی با «خط سرخ» عنوان‌کردن آزادی بیان و آزادی رسانه‌ها، از حکومت می‌خواهد که به قیمت زیرپاگذاشتن این «خط»، با طالبان آتش‌بس نکند، زیرا صلح بدون آزادی بیان معنایی ندارد.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام