جابه‌جایی چهره‌های متهم به بی‌کفایتی؛ والی پیشین فراه به میدان‌وردک رفت

عارف‌ شاه‌جهان، والی پیشین فراه که پس از اعتراض مردم این ولایت استعفا داده بود، از سوی ریاست جمهوری به عنوان والی میدان‌وردک گماشته شد.

دادالله قانع، عضو شورای ولایتی فراه به سلام‌وطندار می‏‌گوید، در زمانی که آقای شاه‌جهان والی فراه بود، این ولایت تا لبه‌ی پرتگاه سقوط به دست طالبان پیش رفت. به گفته‌ی آقای قانع، والی پیشین فراه توان مدیریت نداشته و خودش نیز به این امر اعتراف کرده است.

اما منیره یوسفزاده، سخنگوی ارگان‌های محلی می‌‏گوید، عارف شاه‌جهان فرد شایسته‌یی برای کرسی ولایت میدان‌وردک است، اما گروهی با استفاده از احساسات مردم، شماری را در برابر او در ولایت فراه برانگیخته‌اند.

با این که به باور شماری، ضعف مدیریتی آقای شاه‌جهان طالبان را تا نزدیکی فراه کشاند، آقای شاه‌جهان می‌گوید، هنگام استعفایش امنیت در این ولایت برقرار بوده و بیشتر باشندگان فراه از کارکردهای او راضی‌اند.

او مدعی است که چهل سال پیشینه‌ی مدیریت دارد، افغانستان را به خوبی می‏‌شناسد و هدف اصلی استعفایش هم «حمایت از اقلیت‌ها» بوده است.

این نخستین بار نیست که یکی از چهره‌های متهم به بی‌کفایتی و ضعف مدیریت در کرسی‌های مهم حکومتی جابه‌جا می‌شود.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام