اعتراض‌ به حذف نام یک نامزد انتخابات مجلس در غور

ده‌ها تن از باشندگان غور صبح امروز در اعتراض به حذف نام عطامحمد دهقان‌پور، یکی از نامزدان انتخابات مجلس نمایندگان در برابر دفتر والی غور تجمع کردند. معترضان مسئولان کمیسیون شکایات انتخاباتی را به بی‌عدالتی و برخورد سلیقه‌یی متهم می‌کنند.

هواداران آقای دهقان‌پور هشدار می‌دهند، اگر کمیسیون شکایات انتخاباتی، نام او را در فهرست نامزدان انتخابات مجلس نمایندگان وارد نکند، به اعتراض‌های‌شان ادامه داده و شاهراه غور-کابل را می‌بندند.

معاون احمد، عضو شورای ولایتی غور حذف نام آقای دهقان‌پور را از فهرست ابتدایی نامزدان انتخابات مجلس نمایندگان ناعادلانه می‌داند.

اما علی‌رضا روحانی، سخنگوی کمیسیون شکایات انتخاباتی می‌گوید، تصمیم برای حذف نام شماری از نامزدان، ابتدایی است و فهرست نهایی حذف‌شدگان پس از ثبت شکایت‌های نامزدان اعلام می‌شود.

همچنان شماری از نهادهای مدنی در کابل نیز از کمیسیون شکایات انتخاباتی و کمیسیون مستقل انتخابات می‌خواهند تا در مورد حذف 25 نامزد انتخابات مجلس نمایندگان تجدید نظر کنند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام