شماری از باشنده‌گان پایتخت از کاهش آب‌های زیرزمینی و خشک‌شدن چاه‌های آب مناطق‌شان ابراز نگرانی می‌کنند و می‌گویند، در این اواخر آب‌های زیرزمینی به‌گونۀ چشم‌گیری کاهش یافته است.

به گفتۀ آنان، بیشتر وقت‌ها به‌دنبال یک بشکه آب، راه‌های طولانی را طی می‌کنند.

باشنده‌گان پایتخت می‌افزایند، به‌دلیل عدم صحی بودن آب‌های آشامیدنی مناطق‌شان، به بیماری گرده مبتلا شده‌اند.

نوید سعیدی، مسئول نشرات و سخنگوی ادارۀ آبرسانی و کانالیزاسیون شهری افغانستان به سلام‌وطندار می‌گوید، سطح آب در کابل کاهش یافته و شهروندان پایتخت باید در قسمت مصرف آب صرفه‌جویی کنند.

آقای سعیدی می‌افزاید، مصرف بی‌رویۀ آب‌های زیرزمینی کابل از سوی شرکت‌های خصوصی آب‌رسانی، موترشویی‌ها، حمام‌ها، سوناها و شرکت‌های تولیدی آب‌معدنی و نوشابه‌های گازدار نگران کننده است.

به گفتۀ او، نفوس شهر کابل زیاد است و با توجه به این موضوع، آب‌های زیرزمینی موجود در کابل بسنده نیست.

مسئولان ادارۀ آبرسانی و کانالیزاسیون شهری افغانستان می‌گویند، حکومت برای حل معضل کم آبی در پایتخت، برنامه‌هایی را در درازمدت روی دست‌دارد تا این مشکل را به‌گونۀ بنیادی حل کند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام