«حکومت می‌تواند هزینۀ انتخابات ریاست جمهوری را تأمین کند»

شمعروزخان مسجدی، سخنگوی وزارت مالیه به سلام‌وطندار می‌گوید که این وزارت یک میلیارد افغانی را برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در بودجۀ ملی سال مالی جاری در نظر گرفته است.

با آن‌که کشورهای کمک‌کننده تعهد کرده‌اند که هزینۀ انتخابات ریاست جمهوری را پرداخت می‌کنند؛ اما آقای مسجدی می‌گوید، اگر کشورهای کمک‌کننده بر تعهدات شان عمل نکنند، حکومت افغانستان در این مورد آماد‌گی دارد.

به گفتۀ سخنگوی وزارت مالیه، کمیسیون مستقل انتخابات تا کنون طرح هزینۀ انتخابات ریاست جمهوری را به حکومت نفرستاده است.

از سوی هم ذبیح‌الله سادات، معاون سخنگوی کمیسیون مستقل انتخابات می‌گوید، کشورهای کمک‌کننده تا کنون از پرداخت هزینۀ انتخابات ریاست جمهوری انکار نکرده‌اند.

در همین زمینه:

به گفتۀ او، در حال حاضر کار روی تهیۀ پلان عملیاتی و طرح بودجه در کمیسیون به شدت جریان دارد و پیشنهاد نهادهای کمک‌کننده نیز در این باره در نظر گرفته می‌شود.

معاون سخنگوی کمیسیون مستقل انتخابات می‌گوید، پس از تکمیل پلان عملیاتی و بودجه، هزینۀ انتخابات ریاست جمهوری مشخص خواهد شد.

پیش از این گزارش‌هایی به نشر رسیده بود که گویا کشورهای کمک‌کننده به دلیل‌های نامعلومی، از پرداخت مصارف انتخابات انکار کرده‌اند.

حکومت افغانستان در واکنش به این گزارش‌ها گفته است که هزینۀ انتخابات باید کم شود و حکومت خود آمادگی پرداخت این هزینه را از بودجۀ ملی دارد.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام