غنی در استرالیا؛ هزاران معترض به خیابان‌ها ریختند

صدها تن از پناهجویان افغانستان مقیم استرالیا امروز همزمان با سفر محمداشرف غنی به این کشور تظاهرات کردند.

این معترضان در برابر خانۀ ملت در شهر «کانبرا» پایتخت استرالیا، جایی که رییس جمهور غنی با پیتر کازگرو، فرماندار کل این کشور دیدار می‌کرد، دست به اعتراض زدند. آنان می‌گویند، دولت افغانستان و استرالیا، باید به پرونده‌های پناهجویان افغانستانی رسید‌ه‌گی کند و پناهجویان نباید به زور از این کشور اخراج شوند.

کاوه احمدزاده، یکی از شرکت‌کننده‌گان در تماسی به سلام‌وطندار، هدف از راه‌اندازی این تظاهرات‌ را تأمین عدالت، پایان‌دادن به تبعیض و برخورد مسؤولانۀ هر دو کشور در برابر پناهجویان عنوان می‌کند.

به گفتۀ او، دولت افغانستان حق ندارد موافقت‌نامه‌یی را با دولت استرالیا امضا کند که بر بنیاد آن پناهجویان دو باره به کشور برگردانده شوند.

علی هزاره، یکی دیگر از این معترضان می‌گوید، دولت استرالیا باید از کمک‌هایش به افغانستان به گونۀ جدی نظارت کند.

این معترضان می‌افزایند که دولت غنی در توسعه و بازسازی افغانستان باید توازن را میان تمام شهروندان در نظر گیرد و تمام مردمان کشور از کمک‌های جهانی به ویژه کمک‌های استرالیا برخوردار باشند.

خواستیم در این باره دیدگاه ارگ را نیز داشته باشیم، اما شاه‌حسین مرتضوی، سرپرست دفتر سخنگوی ریاست جمهوری در تماس با سلام‌وطندار در پیوند به گفته‌های معترضان کانبرا پاسخ روشنی ارایه نکرد.

آقای مرتضوی روز گذشته در نشستی خبری در کابل گفته بود که بحث پناهجویان افغانستان در استرالیا در آجندای سفر رییس جهمور نیست.

پیش از این نیز شماری از پناهجویان افغانستان در کشورهای اروپایی در پیوند به تبعیض و اخراج اجباری پناهجویان از این کشورها تظاهرات کردند.

رییس جمهور غنی که شام روز شنبه در یک سفر رسمی چند روزه به استرالیا رفت. گسترش همکاری‌ در بخش‌های اقتصادی، بازرگانی، ترانزیتی و سرمایه‌گذاری در بخش معادن از محورهای اصلی گفت‌وگوهای رییس جمهور با مقام‌های این کشور است.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام