427 پروندۀ خشونت علیه خبرنگاران به حکومت فرستاده می‌شود

نتایج کار کمیتۀ عدلی و قضایی بررسی پرونده‌های خبرنگاران امروز (سه‌شنبه) اعلام شد. عبدالمجیب خلوتگر، رییس اجرایی نهاد حمایت‌کنندۀ رسانه‌های آزاد (نی) امروز در یک نشست خبری در کابل گفت که این کمیته تا کنون دو نشست برگزار کرده و 679 پروندۀ خشونت در برابر خبرنگاران را که شامل 60 رویداد قتل، 46 زخمی، 222 رویداد لت‌وکوب، 84 رویداد بازداشت، 29 رویداد آدم‌ربایی و 238 رویداد تهدید به مرگ می‌شود، به بررسی گرفته است.

آقای خلوتگر می‌گوید که از میان 679 پروندۀ بررسی‌شده، پی‌گیری 252 پروندۀ آن به علت زمان‌گیربودن کنار گذاشته شده و 427 پروندۀ آن برای پی‌گیری به نهادهای مربوطه فرستاده می‌شوند.

رییس اجرایی نی می‌گوید که ریاست امنیت ملی، وزارت امور داخله، دادستانی کل و وزارت امور خارجه در هماهنگی با ریاست جمهوری در یک زمان‌بندی مشخص به این پرونده‌ها رسیده‌گی می‌کنند.

کمیتۀ عدلی و قضایی بررسی پرونده‌های خبرنگاران، برپایۀ یک فرمان رییس جمهور غنی به منظور بررسی خشونت‌ها علیه خبرنگاران سال گذشته ایجاد شد.

این کمیته 5 عضو دارد که نماینده‌گان دادستانی کل، وزارت امور داخله، ریاست امنیت ملی، وزارت اطلاعات و فرهنگ و فدراسیون نهادهای خبرنگاری و رسانه‌ها را شامل می‌شود.

نتایج بررسی‌های کمیتۀ عدلی و قضایی در حالی نشر می‌شود که بیشتر خبرنگاران از کارکرد نهادهای مدافع حقوق کارمندان رسانه‌ها و پی‌گیری‌نکردن پرونده‌های خشونت در برابر خبرنگاران شکایت می‌کنند و فعالیت این نهادها را قناعت‌بخش نمی‌دانند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام