25 روز دیگر تا دیدار اوباما با رهبران حکومت وحدت ملی

قرار است اشرف‌غنی، رییس‌جمهور و عبدالله ‌عبدالله، رییس اجرایی حکومت وحدت ملی 24 ماه مارچ با باراک اوباما، رییس‌جمهور آمریکا دیدار کنند.

کاخ سفید اعلام کرده که این دیدار روز سه‌شنبه (24 مارچ) در کاخ سفید صورت می‌گیرد و مسایل گوناگون، از جمله امنیت و توسعۀ اقتصادی، در آن بررسی خواهند شد.

قرار است در این سفر رهبران افغانستان و آمریکا روی چارچوب نهایی خروج نیروهای خارجی از افغانستان با هم به ‌توافق برسند.

پیش‌تر اشتون کارتر، وزیر دفاع آمریکا در سفرش به افغانستان، خواهان بازنگری در روند خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان شد و گفت که تصمیم نهایی در این باره از سوی رییسان جمهور دو کشور در واشنگتن گرفته خواهد شد.

جاوید فیصل، معاون سخن‌گوی رییس اجرایی به سلام‌وطندار گفت که رهبران افغانستان و آمریکا برای تقویت و گسترش روابط دو کشور به واشنگتن سفر خواهند کرد.

در همین‌حال، جان بينر، ریيس مجلس نماينده‌گان آمريکا از ریيس‌جمهور غنی خواسته که در سفرش به آمریکا، در کنگرۀ این کشور نیز سخن‌رانی کند.

بینر این دعوت را فرصتی دانسته که رییس‌جمهور غنی در مورد مناسبات کابل-واشنگتن صحبت کند. پس از حامد کرزی، آقای غنی دومين ریيس‌جمهور افغانستان است که در کنگرۀ آمريکا سخنرانی خواهد کرد.

سفر اشرف غنی به آمريکا برای روزهای 22 تا 25 مارچ برنامه‌ريزي شده است. این سفر برای ادامۀ همکاری‌های دو کشور، تعهد دوام‌دار آمریکا بر حمایت از افغانستان و تقویت مناسبات دو کشور، از اهمیت بالایی برخوردار است.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام