شماری از باشنده‌گان جوزجان از نبود دکتران زن در برخی از ولسوالی‌های این ولایت شکایت دارند. این باشنده‌گان می‌گویند، به دلیل نبود دکتران زن در برخی از ولسوالی‌های این ولایت، ناگزیراند برای درمان از یک ولسوالی به ولسوالی دیگر یا به مرکز این ولایت بروند. به گفتۀ آنان، به همین دلیل بیشتر بیماران در میان راه جان‌های‌شان را از دست می‌دهند.

شماری از باشنده‌گان ولسوالی‌های دوردست جوزجان که برای درمان بیماران‌شان به مراکز درمانی ولسوالی‌های مِنگجِیک و قوش‌تیپه آمده‌اند به سلام‌وطندار می‌گویند، نبود دکتران زن در مناطق‌شان سبب شده تا آنان با پیمودن فاصلۀ زیاد برای درمان به این ولسوالی‌ها بیایند.

به گفتۀ آنان، زنان باردار با مشکلات بیشتری روبه‌رو اند و بیشتر آنان برای آمدن به این ولسوالی‌ها، توانایی پرداختن کرایۀ موتر را ندارند.

این باشنده‌گان از دولت می‌خواهند تا در مناطق‌شان دکتران زن را بفرستد. دکتر فریدون حبیب، رییس صحت جوزجان، نبود دکتران زن در ولسوالی‌های دوردست این ولایت را می‌پذیرد،‌ اما می‌گوید، در برخی ولسوالی‌ها به دلیل ناامنی‌ها دکتران زن حاضر به انجام وظیفه نمی‌شوند.

آقای حبیب می‌گوید، تلاش دارند تا به زودی شماری از دکتران زن، قابله‌ها و پرستاران را با معاش هنگفت برای عرضۀ خدمات صحی به این ولسوالی‌ها بفرستند.

ولایت جوزجان 11 ولسوالی دارد که از این میان گفته می‌شود در ولسوالی‌های قرقین، خانقاه، مَردیان، خماب، خواجه‌دوکوه و فیض‌آباد، دکتران زن وجود ندارند و باشندهگان این ولسوالی‌ها برای درمان بیماران‌شان با دشواری‌های زیادی روبه‌رو اند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام