کشته‌شدن یک دختر با معشوق‌اش در جوزجان، هنگام فرار از منزل

این رویداد شب گذشته در روستای «منگوتی» شهر شبرغان مرکز ولایت جوزجان رخ داده است.

احمدمسعود ندیم، سخنگوی پولیس جوزجان با تأیید این خبر به سلام‌وطندار می‌گوید، برات 18 ساله و نظیفۀ 15 ساله، به دلیل داشتن رابطۀ عاشقانه توسط افراد مسلح ناشناس کشته شدند. به گفتۀ او، این دختر و پسر هنگام فرار از منزل به قتل رسیده‌اند.

سخنگوی پولیس جوزجان می‌افزاید، تاکنون عاملان این رویداد بازداشت نشده‌اند، اما تلاش‌های پولیس برای شناسایی و بازداشت این افراد جریان دارد.

مغفرت صمیمی، مسئول دفتر ساحه‌یی کمیسیون مستقل حقوق بشر در جوزجان می‌گوید، ام‌سال در مقایسه به سال گذشته آمارخشونت‌ها علیه زنان در این ولایت، ده درصد افزایش یافته است.

به گفتۀ او، سال گذشته آمار خشونت علیه زنان در جوزجان 25 درصد بود، اما در سال جاری این رقم به 35 درصد رسیده است.

خانم صمیمی، قتل، ازدواج‌های اجباری، خودکشی و تجاوز جنسی را از جمله خشونت‌ها علیه زنان در جوزجان عنوان می‌کند.

بر بنیاد آمارهای ریاست امور زنان جوزجان، از آغاز ام‌سال تاکنون 108 رویداد خشونت که بیشتر آن شامل خودکشی، تجاوز جنسی و قتل می‌شود به این اداره ثبت شده است.

در این زمینه:

 بغلان؛ قتل یک دختر توسط پدرش به دلیل فرار از منزل

قتل یک دختر از سوی برادرش، به دلیل دوست‌داشتن پسر مورد علاقه‌اش

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام