نگرانی‌ها از ورود زعفران بی‌کیفیت ایران به افغانستان

نصیراحمد درانی، وزیر زراعت و مالداری که به هدف گشایش چندین پروژۀ زراعتی به هرات آمده، از پی‌آمدهای ورود زعفران بی‌کیفیت ایران به کشور، به‌ویژه به ولایت هرات هشدار می‌دهد.

آقای درانی می‌گوید، ورود قاچاقی زعفران ایران به افغانستان و فروش آن به نام زعفران هرات، ضربۀ بزرگی به اقتصاد صادراتی کشور و وجهۀ مثبت زعفران هرات در بازارهای جهانی می‌زند و باید حکومت جلو این کار را بگیرد.

محمدآصف رحیمی، والی هرات نیز واردات زعفران ایران به هرات را تأیید می‌کند و می‌گوید، وجود زعفران بی‌کیفیت کشورهای همسایه سبب کاهش بهای زعفران خود هرات شده است. از این‌رو به گفتۀ آقای رحیمی، به پولیس سرحدی دستور داده شده است تا جلو ورود زعفران از کشورهای همسایه را بگیرد.

شماری از زعفران‌کاران هرات نیز با ابراز نگرانی از این موضوع، از حکومت می‌خواهند که به گونۀ جدی واردات زعفران بیرونی به داخل کشور را ممنوع سازد.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام