نماینده‌گان مجلس: طالبان 28 سرباز را سر بریده اند

طالبان در حمله به پاسگاه‌های امنیتی ولسوالی جرم بدخشان، 58 سرباز ارتش را کشتند.

عبدالرؤوف انعامی، منشی مجلس نماینده‌گان می‌گوید که طالبان سربازان اسیر ارتش را به گونۀ فجیعی به قتل رسانده و سر 28 سرباز دیگر را بریده اند.

مقام‌های ولایت بدخشان نیز با نشر خبرنامه‌یی گفته اند که طالبان سربازان ارتش را در حالت زخمی و اسارت سر بریده و با جسدهای «بی‌روح و تن بی‌سرشان وحشی‌صفت بدمستی کردند».

هم‌چنان نادرشاه بحر، عضو مجلس نماینده‌گان می‌گوید که جسدهای سربازان کشته‌شده نشان می‌دهند که آن‌ها به گونۀ فجیعی به قتل رسیده اند.

آقای بحر افزود که جسدهای مثله‌شدۀ سربازان به شفاخانۀ چهارصد بستر کابل انتقال یافته و پزشکان اعضای بریده‌شدۀ جسد‌ها را برای تحویل‌دهی به خانواده‌های‌شان، به هم وصل می‌کنند.

صفی‌الله مسلم‌یار، عضو دیگر مجلس می‌گوید که این «فاجعه» به دلیل سهل‌انگاری و فساد فرماند‌هان ارتش و پولیس بدخشان به بار آمده است.

در همین‌حال، نماینده‌گان مجلس نسبت به وضعیت امنیتی کشور، به ویژه ولایت بدخشان، هشدار دادند و خواهان گفت‌وگو با سران حکومت وحدت ملی شدند.

عبدالرؤوف ابراهیمی، رییس مجلس نماینده‌گان امروز (دوشنبه) گفت که مسؤولان امنیتی و مشاور امنیتی رییس‌جمهور باید در مورد بدخشان به مجلس توضیح بدهند تا بر بنیاد آن، تصمیم گرفته شود.

با این‌حال نوید فروتن، سخن‌گوی والی بدخشان به سلام‌وطندار گفت که نبرد میان نیروهای امنیتی و طالبان در حال حاضر متوقف شده است.

او می‌گوید که در این درگیری‌ها 18 سرباز ارتش کشته و 10 تن دیگر ناپدید شده اند. به گفتۀ او، طالبان 8 تن از این سربازان را سر بریده اند. 

فروتن افزود که 20 طالب، به شمول هشت جنگ‌جوی خارجی، هم در این نبردها کشته شده اند.

حضور 250 جنگ‌جوی خارجی در بدخشان

مقام‌های محلی بدخشان می‌گویند که 250 جنگ‌جوی خارجی در ولسوالی جرم این ولایت حضور دارند.

گل‌محمد بیدار، معاون والی بدخشان به سلام‌وطندار گفت که درۀ خَستک ولسوالی جرم، پایگاه اصلی تجمع حدود هزار جنگ‌جوی داخلی و خارجی است.

به گفتۀ او، 250 جنگ‌جوی خارجی این دره، مسؤولیت آموزش و فرماندهی شورشیان این منطقه را به دوش دارند که بیش‌ترشان شهروندان کشورهای تاجیکستان، ازبکستان و چچن هستند.

آقای بیدار افزود که درۀ خستک نزدیک منطقۀ جنگل مغنعول پاکستان است و «تروریستان» به ساده‌گی بین افغانستان و پاکستان رفت‌وآمد می‌کنند.

هم‌چنان در خبرنامۀ دفتر رسانه‌های ولایت بدخشان آمده است که موقعیت جغرافیایی بدخشان، سبب جلب توجه تروریستان به این ولایت شده است.

در این خبرنامه آمده است که «جنگ در بدخشان دارای لایه‌های عمیق استخباراتی و اقتصادی بوده و پای منافع بسیار بزرگ منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای در این جنگ دخیل می‌باشد».

نبرد میان نیروهای امنیتی و طالبان در ولسوالی جرم بدخشان زمانی آغاز شد که نیروهای طالبان، به شمول شهروندان خارجی، صبح روز جمعه (21 حمل/فروردین) بر پاسگاه‌های نیروهای امنیتی دراین  ولسوالی حمله کردند. این درگیری سه روز دوام یافت.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام