طالبان مسئولیت حمله موتر بمب‌گذاری‌شده در پکتیا را به عهده گرفتند

مسئولان محلی پکتیا می‌گویند که قطعه محافظت عامه در شهر گردیز، مرکز این ولایت، هدف حمله موتر بمب‌گذاری‌شدۀ طالبان قرار گرفته است.

لطف‌الله کامران، آمر امنیت فرماندهی پولیس پکتیا به سلام‌وطندار می‌گوید طالبان پس از انفجار این موتر بمب‌گذاری‌شده، به قطعه محافظت عامه حمله کرده‌اند. قطعه محافظت عامه در مرکز شهر گردیز موقعیت دارد.

 به گفته او، این رویداد بامداد امروز سه‌شنبه، یازدهم سنبله اتفاق افتاده است.

او افزود که در این حمله، سه نیروی امنیتی کشته شده و پنج تن دیگر آنان زخم برداشته‌اند.

اما مسئولان در بیمارستان حوزه‌‌یی پکتیا می‌گویند که از محل رویداد، 11 زخمی به شمول 9 نیروی امنیتی و 2 غیرنظامی که یک زن را نیز شامل است، به این بیمارستان منتقل شده‌اند.

مسئولان امنیتی پکتیا می‌گویند که پس از انفجار موتر بمب‌گذاری‌شده ، دو مهاجم این گروه وارد ساختمان قطعه محافظت عامه شده‌اند. به گفته مسئولان، مهاجمان پس از چند دقیقه کشته شده‌اند.گروه طالبان مسئولیت این حمله را به عهده گرفته و ادعا کرده که در این حمله، تلفات سنگینی به نیروهای امنیتی مستقر در این قطعه وارد شده است.

طالبان در حالی مسئولیت این حمله را به عهده می‌گیرند که قرار است گفت‌وگوهای بین‌الافغانی در روزهای نزدیک آغاز شود.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام