صنعت‌کاران خوست با چه مشکلاتی روبه‌رواند؟

از چند سال به این‌سو کاروبار صنعت‌کاران در خوست رونق گرفته است و کارخانه‌های این ولایت قادرند تا بیشتر کالاهای مورد نیاز باشندگان خوست را تولید کنند.

شماری از صنعت‌کاران اما می‌گویند، با آن که کالاهای مورد نیاز باشندگان این ولایت را تولید می‌کنند، نبود زمین، انرژی برق، مواد خام و کارمندان مسلکی سبب شده تا آنان با مشکلات زیادی مواجه شوند.

به گفتۀ آنان، حکومت تنها در زمینۀ جواز با آنان همکاری می‌کند.

اصیل محمد، رئیس اتحادیۀ صنعت‌کاران در خوست نیز می‌پذیرد که صنعت‌کاران این ولایت با مشکلات بسیاری روبه‌رواند.

رئیس اتحادیۀ صنعت‌کاران خوست از حکومت می‌خواهد تعرفه‌های گمرکی را بر کالاهای وارداتی به کشور افزایش دهد تا بازار خوب برای صنعت‌کاران در خوست پیدا شود.

اما طالب منگل، سخنگوی والی خوست می‌گوید که 400 جریب زمین برای صنعت‌کاران این ولایت در نظر گرفته شده است که به زودی توزیع می‌شود.

در حال حاضر 250 کارخانه در خوست فعالیت دارد و کالاهای مورد نیاز باشندگان این ولایت را این کارخانه‌ها تولید می‌کنند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام