بازرگانان و باغداران پکتیکا می‌گویند که حاصلات سیب این ولایت نسبت به سال‌های پیش افزایش بی‌پیشینه‌یی داشته است و آنان از فروش این میوه عواید چند برابر به دست آورده‌اند.

این باغداران می‌گویند، اگر حکومت به محصولات و باغ‌های آنان توجه کند، حاصلات‌شان بیش از پیش افزایش خواهد یافت.

به گفتۀ آنان، سال گذشته عواید به دست آمده از 300 درخت سیب 400 هزار بود، اما این رقم اکنون به 1300 هزار رسیده است.

حبیب‌الله، یکی از بازرگانان پکتیکا نیز می‌گوید که سیب این ولایت در بازارهای جهانی از نام و نشان خوبی برخوردار است و به بهای خوب به فروش می‌رسد.

طلاخان ذهین، رئیس اتاق تجارت و صنایع پکتیکا می‌گوید، در حالی که حاصلات سیب این ولایت نسبت به سال‌های گذشته افزایش یافته، صادرات آن نیز بازار خوبی داشته است. به گفتۀ آقای ذهین، حاصلات سیب پکتیکا نسبت به سال‌های گذشته 40 تُن افزایش یافته است.

شمار زیادی از باشندگان ولایت پکتیکا به کشاورزی مشغول‌اند و نیامندی‌های زندگی‌شان را از این طریق به دست می‌آورند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام