سربازانی که در نبرد با طالبان معیوب شده‌اند، سبزی فروشی می‌کنند

برخی از نظامیان پیشین بغلانی که در جریان جنگ عضو بدن‌شان را از دست‌ داده‌اند، در حالت بدی به سر می‌برند.

این سربازان در گفت‌وگویی به سلام‌وطندار می‌گویند، با آن که مدت زیادی از معیوب‌شدن‌شان می‌گذرد، اما حکومت در کنار هیچ نوع کمکی به آنان حقوق ماهوارشان را نیز سر وقت نمی‌پردازد.

محمددین، یک‌سال پیش در جریان جنگ با طالبان در ولسوالی بغلان مرکزی دستش قطع شد و هم‌اکنون برای پیدا کردن لقمه نانی ترکاری فروشی می‌کند.

عبدالقدیر نیز 5 سال پیش در انفجاری هر دو پایش را از دست داده است. به گفتۀ او حکومت هنوز هیچ کمکی به آنان نکرده است.

این سربازان می‌گویند، در فصل سرما توان دکانداری را نیز ندارند و اگر حکومت برای‌شان در بخش‌های نظامی زمینۀ کار را فراهم کند، آماده اند در حالت معیوبی نیز برای دفاع از کشور و مردم‌شان کار کنند.

جاوید سلیم، سخنگوی نیروهای ویژۀ ارتش می‌گوید، وزارت کار و امور اجتماعی و شهدا و معلولین مسؤولیت پرداخت حقوق سربازان معیوب را دارند.

پیش از این نیز بارها سربازانی که در جریان جنگ معیوب شده‌اند از بی‌توجهی حکومت به وضعیت زنده‌گی‌شان شکایت داشتند، اما دیده می‌شود که حکومت توجهی به شکایت‌های این سربازان نکرده است.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام