سالانه بیش از سه میلیارد افغانی به شهدا و معلولان خیالی پرداخت می‌شود

وزیر دولت در امور شهدا و معلولان می‌گوید که در بین شهدا و معلولان کشور، 50 هزار معلول و شهید خیالی وجود دارد.

لعل‌الدین آریوبی، وزیر دولت در امور شهدا و معلولان در سفری که امروز دوشنبه، سی‌ویکم سنبله به ولایت لوگر داشت، گفت که 50 هزار شهید و معلول خیالی در کشور وجود دارد که روند بررسی رسمی برای مشخص شدن هویت آنان آغاز شده است.

وزیر دولت در امور شهدا و معلولان می‌گوید که پس از بررسی، افراد خیالی از فهرست این وزارت حذف خواهد شد. او افزود که برای انجام این کار، یک کمیسیون تشکیل شده است.

به گفتۀ او، در ولایت‌های لوگر، کابل و پکتیا افرادی هستند که با چندین شناس‌نامه از سه ولایت پول دریافت می‌کنند.

وزیر دولت در امور شهدا و معلولان می‌گوید که با خارج شدن افراد خیالی از فهرست این وزارت، سالانه 3 تا 3.5 میلیارد افغانی از مصرف بودجه صرفه‌جویی می‌شود.

محمد اجمل شاهپور، والی لوگر می‌گوید که روند اصلاحات در ریاست امور شهدا و معلولان این ولایت آغاز شده است.

شماری از خانواده‌های شهدا و معلولان لوگر می‌گویند که از چند سال به این‌سود حقوق‌شان را دریافت نکرده‌اند. معلولان ولایت لوگر می‌گویند که در روند پرداخت حقوق معلولان فساد وجود دارد و تنها افرادی حقوق می‌گیرند که در دولت شناخت داشته باشند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام