دیدار خلیلزاد با سفیران پاکستان و بریتانیا در واشنگتن

نمایندۀ ویژۀ آمریکا برای گفت‌وگوهای صلح افغانستان با سفیران پاکستان و بریتانیا در واشنگتن دیدار کرده است.

زلمی خلیل‌زاد، نمایندۀ ویژۀ آمریکا برای صلح افغانستان، در توییت تازه نگاشته است که در این دیدار روی دیدگاه منطقه‌یی یا جهانی صبحت شده است.

 آقای خلیلزاد گفته است که، «دیدگاه شما منطقه‌یی باشد یا جهانی، اما از امنیت و سود خالص اقتصادی که در افغانستان پس از ختم جنگ می‌آید، همه بهره می‌برند.»

این صحبت‌ها در حالی صورت میگیرد که پنجمین دور گفت‌وگوهای صلح میان نمایندگان آمریکا و طالبان در قطر پس از شانزده روز هفتۀ گذشته پایان یافت و قرار است دور تازۀ این گفت‌وگوها در آیندۀ نزدیک آغاز شود.

اما حمدالله محب، مشاور امنیت ملی رییس جمهور غنی، از عدم مشورت و آگاه‌شدن از جریان گفت‌وگوهای صلح انتقاد کرده و عملکرد آقای خلیل‌زاد را زیرپرسش قرار داده است.

این اظهارات آقای محب، خشم آمریکا را برانگیخته است و خبرگزاری رویترز از قطع رابطۀ واشنگتن با مشاور امنیت ملی افغانستان خبر داده است.

بر بنیاد این گزارش، یک دیپلمات ارشد آمریکایی در تماسی تلفونی به محمداشرف غنی رئیس جمهور افغانستان گفته است که واشنگتن دیگر تعاملی با مشاور امنیت ملی این کشور ندارد.

در همین زمینه:

خلیلزاد: آمریکا و ناتو برای بیرونشدن از افغانستان به گونۀ مشترک تصمیم می‌گیرند

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام