داعش چندین تن را از مسیر ولسوالی قوش‌تپه با خود برد

گروه داعش در ولسوالی قوش‌تپۀ جوزجان، 4 موتر حامل مواد خوراکی را توقف داده و راننده‌گان و مسافران این موترها را با خود برده‌ است.

مسؤولان محلی ولسوالی قوش‌تپه با تأیید این خبر می‌گویند، داعش صبح امروز (دوشنبه) این موترها را به علت توقف موترهای مواد نفتی‌شان از سوی ولسوال درزاب، در قوش‌تپه متوقف کرده‌اند.

بای‌مراد، سرپرست ولسوالی قوش‌تپه به سلام‌وطندار می‌گوید، افراد وابسته به گروه داعش 4 موتر باربری حامل مواد خوراکی را با 15 راننده‌‌ و دکاندار به منطقۀ چقمه‌چقر این ولسوالی انتقال داده است.

او می‌گوید، افراد داعش گفته‌اند، تا زمانی‌که ولسوال درزاب اجازه انتقال موترهای مواد نفتی این گروه را از مسیر این ولسوالی به روستای سردره ندهد، این افراد را رها نخواهند کرد.

اما مسؤولان محلی در ولسوالی درزاب می‌گویند، گروه داعش 5 موتر حامل مواد خوراکی و کالاهای بازرگانی دکانداران این ولسوالی را در منطقۀ چقمه‌چقر ولسوالی قوش‌تپه به علت‌ نامعلومی متوقف کرده‌اند.

رحمت‌الله حشر، ولسوال درزاب جوزجان می‌گوید، تاکنون از سرنوشت این دکانداران و بسته‌های کالاهای بازرگانی‌شان خبری در دست نیست.

به گفتۀ ولسوال قوش‌تپه، ‌ولسوال درزاب چندی پیش برای این که داعش به مواد نفتی دسترسی پیدا نکنند، انتقال مواد نفتی را از مسیر این ولسوالی به روستای سردرۀ درزاب متوقف کرده است.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام