مصرف دخانیات همیشه سبب بیماریهای مرگبار میشود و احتمالاً همین مرگباربودن سبب شده افراد زیادی در مصرف آن محافظهکاری کنند. میان سالهای 1965-2015 درصد افرادی که از سگرت استفاده میکردند از 42 به 15 درصد کاهش یافته بود، اما هیچکس نمیداند شماری از فعالیتهایی که اصلاً تصور نمیشد، همسان با مصرف دخانیات به ویژه سگرت مرگبارند.
تنهایی
همزمان با گسترش رسانههای اجتماعی افراد با گذشت هر روز تنها و تنهاتر میشوند. بر اساس پژوهشهای دانشگاه بریهمیانگ ایالات متحده، تنهایی میتواند معادل مصرف 15 سگرت در روز باشد و سبب بیماریهای مرگبار شود.
نشستن
تمام روز نشستن میتواند خطر ابتلا به انواع سرطان را افزایش دهد. در پژوهشهای سال 2014، برنامۀ روزانۀ 4 میلیون تن بررسی شد. نتایج این پژوهش نشان داد که نشستن در یک مکان بیشتر از دو ساعت، خطر ابتلا به سرطان روده، آندرومتر و سرطان شش را افزایش میدهد.
بیخوابی
کمخوابی یکی از چالشهاییست که افراد زیادی در جهان با آن دستوپنجه نرم میکنند. تنها در آمریکا 50-70 میلیون تن به بیخوابی دچارند. سازمان صحت جهانی دریافته است که آمار ابتلا به بیماریهای قلبی و سکتۀ مغزی ناشی از کمخوابی برابر است با آمار بیماریهای ناشی از مصرف سگرت.
برنزهکردن
سالهای اخیر مُد و فیشن سبب شده بیشتر افراد مخصوصاً زنان به برنزهسازی جلد خود رو آورند، اما برنزهسازی میتواند در مقایسه با مصرف سگرت مرگبارتر باشد. بر بنیاد پژوهشهای دانشگاه یوتای ایالات متحدۀ آمریکا، برنزهکردن جلد خطر ابتلا به انواع بیماریهای مرگبار جلدی را افزایش میدهد.
رژیم غذایی ناسالم
شواهد معتبر نشان میدهد، غذاهایی که قند اضافی و چربیهای اشباحشده دارند مانند سگرت کشنده و مرگبارند. دانشمندان در سال 2016 خطر مرگ ناشی از مصرف غذاهای ناسالم را بررسی کردند. این پژوهش نشان داد که میزان مرگ افراد در نتیجۀ استفاده از غذاهای ناسالم به مراتب بیشتر از مصرف الکل، تنباکو و رابطۀ جنسی محافظتنشده است.