بیش از صد رسانه‌ ماه‌ها حقوق کارمندان‌ خود را نپرداخته‌اند

نهاد حمایت کنندۀ رسانه‌های آزاد افغانستان یا «نی» می‌گوید، بیش از صد رسانه حقوق 1 تا 20 ماهۀ کارمندان خود را نپرداخته‌اند. 

عبدالمجیب خلوتگر، رئیس اجرایی نهاد حمایت‌کنندۀ رسانه‌های آزاد افغانستان به سلام‌وطندار می‌گوید، بیش از صد رسانه در سراسر کشور حقوق یک تا 5 ماهۀ کارمندان خود را نپرداخته‌اند. 

به گفتۀ آقای خلوتگر، در این میان رسانه‌یی متعلق به یکی از مقام‌های بلند پایۀ دولتی بیش از 20 ماه می‌شود که حقوق کارمندانش را نپرداخته است.

رئیس اجرایی نی می‌گوید، می‌خواستند فهرست نام‌های این رسانه‌ها را منتشر کنند، اما مسئولان رسانه‌ها تعهد کردند که حقوق کارمندان خود را می‌پردازند. 

به گفتۀ او، دلیل اصلی عدم نشر فهرست رسانه‌های بدهکار این بود که نمی‌خواستند این رسانه‌ها زیر فشار حکومت قرار گیرند.

صدیق‌الله توحیدی، معاون کمیتۀ مصونیت خبرنگاران نیز می‌گوید، شکایت‌هایی از ولایت‌های کابل، کندهار و دیگر ولایت‌ها به آنان رسیده و در این میان شکایت‌هایی نیز وجود دارد که برخی رسانه‌ها حتی حقوق 9، 10 و 20 ماهۀ کارمندان خود را نپرداخته‌اند.  

به گفتۀ او، این موضوع باید به نهادهای عدلی و قضایی سپرده شود، اما چون در این زمینه سندی در دست ندارند صرفاً با مسئولان رسانه‌ها در تماس شده‌اند و آنان در جواب گفته‌اند، مشکل مالی دارند.

شایق قاسمی یکی از خبرنگاران پیشین می‌گوید، در شماری از رسانه‌ها کار کرده است، اما به دلیل پرداخت‌نشدن حقوق‌اش مجبور به ترک خبرنگاری شده‌ است.

او می‌گوید، مدتی با تلویزیون میترا همکاری داشت، اما این رسانه حقوق شش ماهه‌اش را نپرداخت و شکایت‌هایش نیز ره به جایی نبرد. 

فتانه بیات، یکی از کارمندان پیشین تلویزیون نورین نیز می‌گوید، به دلیل پرداخت‌نشدن حقوق‌اش از سوی این تلویزیون، کار رسانه‌یی را برای همیشه رها کرده‌ است. 

تلویزیون میترا دیگر فعالیت نمی‌کند و آدرسی هم ندارد، اما حامد قاسمی، مدیر خبر تلویزیون نورین به سلام‌وطندار می‌گوید، هر کسی که حقوق‌اش پرداخت نشده می‌تواند با ارایۀ سند حقوق‌اش را بگیرد.

سیدجعفر راستین، رئیس نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ می‌گوید، برای بررسی این مسایل یک کمیسیون وجود دارد. او می‌گوید، تاکنون شکایتی در این زمینه به آنان نرسیده و اگر کسی در زمینۀ پرداخت‌‌نشدن حقوق‌اش شکایت کند، وزارت اطلاعات و فرهنگ این موضوع را به گونۀ جدی بررسی می‌کند.

این گفته‌ها در حالی مطرح می‌شود که خبرنگاران بارها در پیوند به عدم پرداخت حقوق‌شان و رفتارهای نادرست شماری از رسانه‌ها اعتراض کرده‌اند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام