اکثر مراکز درمانی ولایت غور ساختمان ندارند

جمعه‌گل یعقوبی، رئیس صحت عامۀ غور به سلام‌وطندارمی‌گوید، بیش از 60 درصد مراکز درمانی در این ولایت ساختمان ندارند که این موضوع مشکلات زیادی را به‎‌بار آورده است.

یعقوبی می‌افزاید، امکانات بهداشتی/صحی در این ولایت بسیار ناچیز است به‌گونۀ که برای هر 4200 نفر یک بستر و برای هر 83200 نفر یک پزشک متخصص وجود دارد.

به گفتۀ رئیس صحت عامۀ غور آنان تلاش دارند تا با طرح یک برنامۀ جامع با این مشکل مبارزه کرده و  عرضۀ خدمات صحی را در این ولایت افزایش دهند.

ازسوی دیگر شماری از فعالان مدنی غور ارایۀ خدمات درمانی در این ولایت را اندک می‌دانند و می‌گویند که در بیشتر مناطق این ولایت هنوز هم مردم به مراکز صحی دسترسی ندارند.

آنان می‌گویند، بارها از عدم عرضۀ خدمات صحی درست در این ولایت انتقاد کرده‌اند؛ اما تاکنون به این مسئله هیچ توجهی نشده است.

فعالان مدنی این ولایت می‌گویند، اکثر درمانگاه‌های این ولایت فاقد افراد متخصص و دوای با کیفیت است. و برخی از درمانگاه‌ها به اندازه‌یی دور است که گاهی برخی مریضان به این درمانگاه‌ها نرسیده، جان می‌دهند.

عبدالحی‌ خطیبی، سخنگوی والی غور نیز مشکلات در بخش صحت را تایید می‌کند و می‌گوید که در تمام مراکز درمانی این ولایت 164 بستر وجود دارد که نمی‌تواند نیازمندی‌های صحی بیش از 700 هزار جمعیت این ولایت را برطرف کند.

به گفتۀ سخنگوی والی غور، آنان این مسئله را با مقام‌های وزارت صحت در میان گذاشته‌اند و قرار است به‌زودی شماری از پزشکان متخصص از کشور تاجکستان به این ولایت آورده شوند.

به گفتۀ مسؤولان ادارۀ محلی غور، دوری مراکز درمانی، دشوار گذربودن راه‌های موصلاتی و فقر اقتصادی از چالش‌های است که شماری از بیماران پیش از رسیدن به مراکز درمانی جان می‌دهند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام