مسؤولان شرکت تأمین‌کنندۀ انرژی برق افغانستان (برشنا) می‌گویند که به دلیل افزایش ارزش دالر در برابر افغانی، بهای برق 25 درصد افزایش یافته است.

وحیدالله توحیدی، سخنگوی این اداره امروز (یک‌شنبه) در یک نشست خبری در کابل گفت که با آغاز ماه حمل سال 1395 بهای هر کیلووات برق 50 پول بیشتر شده و به 2 افغانی و 50 پول رسیده است. پیش از این، بهای هر کیلووات برق برای مصرف عادی 2 افغانی بود.  

سخنگوی شرکت برشنا، علت افزایش بهای برق را بلندرفتن ارزش دالر در برابر افغانی می‌داند و می‌گوید که با پایین‌آمدن ارزش دالر، بهای برق نیز کاهش خواهد یافت.

در حالی که مسؤولان برشنا، افزایش 25 درصدی بهای برق را ناچیز می‌دانند، شماری از باشنده‌گان کابل می‌گویند که مردم فقیر حتا توان پرداخت 2 افغانی در هر کیلووات را نداشتند، چه رسد به بهای کنونی. به گفتۀ آنان، حکومت باید برای مردم سهولت ایجاد کند، نه این‌که با ایجاد مشکلات تازه شرایط زنده‌گی را بر آنها دشوارتر سازد.

افغانستان در حال حاضر نزدیک به 90 درصد برق مورد استفاده‌اش را از کشورهای آسیای میانه وارد می‌کند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام