افتتاح مرکز 200 بستر تجرید بیماران کووید 19 در کابل

وزارت صحت عامه یک مرکز تجرید بیماران کووید 19 را با گنجایش 200 بستر در قصر دارالامان در کابل افتتاح کرد.

فیروزالدین فیروز، وزیر صحت عامه، امروز (شنبه، 30 حمل) هنگام گشایش این مرکز می‌گوید که قرار است مراکز تجرید بیماران مبتلا به ویروس کرونا با ظرفیت ۱۰۰ هزار بستر در سراسر کشور ایجاد شوند.

به گفتۀ او، در این مراکز بیماران متوسط و خفیف مبتلا به این ویروس نگهداری خواهند شد. آقای فیروز می‌گوید که این مراکز شفاخانه‌های مجهز نه، بلکه تجریدگاه هستند و در آنجا کارمندان صحی به بیماران کرونا خدمت می‌کنند.

در تجریدگاه‌ها آن شمار بیماران کووید 19 نگهداری می‌شوند که به گفتۀ وزیر صحت عامه، امکان تجرید و قرنطین‌شان در خانه‌ها امکان‌پذیر نمی‌باشد و این کار برای مصونیت خانواده‌ها و جامعه در نظر گرفته شده است.

مسئولان وزارت صحت عامه از استخدام کارمندان بیشتر صحی برای رسیده‌گی به بیماران کرونا نیز خبر می‌دهند و می‌گویند که 50 درصد کارمندان صحی مربوط این وزارت‌اند و باقی کارمندان بیرون از ساختار این وزارت استخدام خواهند شد.

وزیر صحت عامه با پذیرفتن اندک‌بودن ظرفیت در بخش تشخیص بمیاران کرونا در کشور می‌گوید، تلاش دارند که تا ده روز آینده این ظرفیت را افزایش دهند.

تاکنون شمار مجموعی مبتلایان به ویروس کرونا در کشور به 933 تن رسیده است.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام