اتهام باج‌گیری و تجاوز جنسی به نیروهای امنیتی شاهراه هرات-کندهار

شماری از رانندگان شاهراه هرات-کندهار نیروهای امنیتی این مسیر را به باج‌گیری و تجاوز جنسی متهم می‌کنند.

داوود، یکی از این رانندگان می‌گوید که نیروهای مستقر در یکی از پاسگاه‌های این مسیر در پاسخ به مردی که گفته بود پولی ندارد تا به این نیروها بدهد خواستار هم‌خوابگی شده‌اند. حلیم، یکی دیگر از این رانندگان می‌گوید که تا رسیدن به مقصد مجبور است هزارها افغانی باج بپردازد.

این رانندگان می‌گویند، بارها از حکومت خواسته‌اند تا به این مشکلات رسیدگی کند، اما تا کنون هیچ توجهی به این چالش‌ها نشده است.

رانندۀ معترض

محمدحمید طهماسی، وزیر ترانسپورت مشکلات ترانسپورتی در شاهراه‌ها را می‌پذیرد و تأکید میکند که این مشکلات باید در هماهنگی با وزارت داخله حل شود.

محی‌الدین نوری، سرپرست ولایت هرات میگوید که در نشست شورای نظامی این ولایت چالش‌های شاهراه هرات-کندهار مورد بحث قرار گرفته است و تلاش می‌کنند تا این چالش‌ها برطرف شود.

چند هفته پیش نیز شماری از رانندگان موترهای باربری شاهراه هرات-کندهار مدعی شدند که به خاطر نپرداختن پول، نیروهای پولیس بر موترهای آنان شلیک کرده‌اند.

رانندۀ معترض

 

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام