وزیر مالیه از مقامش کناره‌گیری کرد

اکلیل حکیمی، وزیر مالیه پیش از چاشت امروز در یک نشست خبری در کابل به گونۀ رسمی خبر کناره‌گیری‌اش را اعلام کرد.

حکیمی میگوید، به منظور رسیدگی به خانوادهاش به خواست خود و بدون هیچگونه فشاری از این سمت کنارهگیری میکند.

او میافزاید، فردا آخرین روز کاریاش به عنوان وزیر مالیه خواهد بود و با اشتراک در نشست کابینه این مسئولیت را به شخصی بعدی خواهد سپرد.

اکلیل حکیمی هنگام اعلام استعفایش، سال 2024 میلادی را مانند سال 2014 یک سال مهم برای افغانستان میخواند و میگوید، کمکهای خارجی به کشور همیشگی نیست.

وزیر مالیه پیش از این در مجلس نمایندگان نیز گفته بود که افغانستان پس از سال 2020 میلادی منبع تمویل‌کننده ندارد.

حکیمی، با اشاره به سده نزدهم و بیستم میلادی میگوید، منافع ملی زمانی ممکن خواهد شد که سیاست خارجی در پرتو یک دیپلوماسی فعال پی‌گیری شود.

اکلیل حکیمی، در سال 1393 خورشیدی به عنوان وزیر مالیه به مجلس معرفی شد. او پیش از آن به عنوان معین سیاسی وزارت خارجه، سفیر افغانستان در چین، جاپان و آمریکا فعالیت کرده است.

گفتنی‌ست، چندی پیش نیز سید سعادت منصور نادر وزیر شهرسازی همراه با 4 معاون‌اش استعفا کردند و علی احمد عثمانی، وزیر انرژی و آب نیز از سوی رئیس جمهور برکنار شد.

در حال حاضر وزارتهای معارف، معادن، اطلاعات و فرهنگ، شهرسازی، انرژی و آب توسط سرپرست اداره میشوند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام