آلمان: بیشتر درخواست‌های پناهنده‌گی مهاجران افغانستان رد می‌شود

توماس دیمیزیر ، وزیر داخله/کشور آلمان می‌گوید، پناهجویانی که بخواهند داوطلبانه به افغانستان بازگردند، کمک‌های اقتصادی در دسترس‌شان قرار می‌گیرد تا با خیال راحت دوباره زنده‌گی‌ عادی‌شان را آغاز کنند. آقای دیمیزیر همچنان تأکید می‌کند، درخواست‌های پناهنده‌گی آن عده از پناهجویان افغانستان پذیرفته می‌شود که باشندۀ مناطق ناامن بوده و شرایط مهاجرت را داشته باشند.

وزیر داخلۀ آلمان در نشستی خبری امروز (دوشنبه) در کابل می‌گوید، آن‌ عده از پناهجویانی که شرایط مهاجرت را نداشته باشند و هیچ خطر قابل توجهی تهدیدشان نکند، به موطن‌شان باز گردانده میشوند.

آقای دیمیزیر همچنان از برگزاری کمپاین مشترک برلین ـ کابل برای جلوگیری از فرار شهروندان به کشورهای اروپایی به ویژه آلمان خبر می‌دهد. او می‌گوید که شهروندان افغانستان نباید زنده‌گی‌شان را برای تحقق رویاهای خود به قصد اروپا ترک کنند و فریب قاچاق‌چیان را بخورند.

وزیر داخلۀ آلمان در این نشست گفت که این کشور افغانستان را تا زمانی که به صلح پایدار دست نیابد؛ ترک نمی‌کند و حمایت‌ و کمک‌های‌شان برای تقویت نیروهای امنیتی و بازسازی افغانستان ادامه خواهد داشت.

توماس دیمیزیر دربارۀ هجوم پناهجویان به اروپا می‌گوید: «طبیعی است که وضعیت امنیتی افغانستان پیچیده است، اما افغانستان یک کشور بزرگ است که در آن مناطق امن و نامن وجود دارند.» به باور او، بسیاری از این پناهجویان نه به دلایل امنیتی بلکه برای آینده‌یی بهتر به آلمان می‌روند.

نورالحق علومی، وزیر داخلۀ افغانستان نیز در این نشست از آلمان به عنوان کشوری دوست یاد کرد و گفت که این کشور از سال 2002 تا کنون بیش از 2 میلیارد دالر برای آموزش و پرورش پولیس ملی و بازسازی در افغانستان به مصرف رسانده است.

عمدتاً فقر و ناامنی سبب شده تا در یک سال گذشته خیل عظیمی از شهروندان افغانستان، عراق و سوریه دل به دریا بزنند و با درخطرقرار دادن زنده‌گی‌شان عازم کشورهای اروپایی شوند.

بر بنیاد گزارش‌ها افغان‌ها دومین گروه بزرگ متقاضیان پناهنده‌گی در آلمان بعد از مهاجران سوریه بوده اند. بریتانیا، آلمان، فرانسه، سویدن و ناروی اولین و نزدیک‌ترین مقصد مهاجران برای رسیدن به یک زنده‌گی ایده‌آل است.

از ابتدای سال جاری تاکنون تنها ۱۵۰ هزار نفر از طریق دریا خود را به سواحل ایتالیا و یونان رسانده‌ اند و عده‌یی دیگر نیز با هر وسیلۀ ممکن از مرز خشکه و از طریق کشورهای بالکان وارد خاک کشورهای عضو شنگن شده ‌اند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام