خبرنگاران در غور: از رؤیای آزادی بیان تا ترومای فقر

خبرنگاران و رسانه‌ها در ولایت غور تنها با گروه‌های تروریستی و تهدیدهای امنیتی روبه‌رو نیستند، اگرچه این بزرگترین مشکل آن‌هاست؛ اما نبود بودجه و عدم دریافت معاش از دیگر چالش‌های کارمندان رسانه در این ولایت است.

منصور خسرو خبرنگار رادیو سرحد و عبدالسمیع نژاد خبرنگار رادیو فیروزکوه در این رابطه به سلام‌وطندار می‌گویند، به آزادی بیان احترام دارند و در راستای گسترش آن تلاش می‌کنند، اما اگر حکومت از آن‌ها حمایت نکند، دوام این وضعیت توان خدمت و فعالیت را از آن‌ها می‌گیرد. زیرا آن‌ها ماه‌ها و حتا بعضی‌شان چند سال است که هیچ معاشی دریافت نکرده‌اند.

در سوی دیگر، مسئولان رسانه‌ها نیز با خبرنگاران و کارمندان‌شان موافق‌اند.

نوراحمد حبیبی، مسئول رادیو فیروزکوه می‌گوید، این رادیو در حال حاضر 11 کارمند دارد، اما به هیچ‌یک از آن‌ها معاش نمی‌دهد زیرا بودجه‌یی ندارد و حکومت نیز هیچ نوع حمایتی از رسانه‌ها در این ولایت ندارد. بدین ترتیب به گفتۀ آقای حبیبی، فعالیت رسانه‌ها در غور اندک‌اندک متوقف خواهد شد.

با این‌همه فخرالدین آریاپور، رئیس اطلاعات و فرهنگ غور می‌پذیرد که رسانه‌های این ولایت وضعیت اقتصادی فلاکت‌باری دارند، اما تلاش و همت آن‌ها برای اطلاع‌رسانی و گسترش آزادی بیان را قابل‌قدر می‌داند.

در حال حاضر در ولایت غور 4 رادیوی خصوصی و یک رادیوی دولتی فعالیت دارند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام