حاضر/غیرحاضر؛ روایت مجلس‌گریزی نمایندگان

غیرحاضری‌های پی‌هم نمایندگان و بنابراین، تکمیل‌نشدن نصاب مجلس، هیأت اداری این مجلس را واداشت که روزهای حضور و غیاب نمایندگان را از تاریخ 19 ماه حوت سال 1396 تا 28 جوزای سال جاری علنی سازد، امری که با واکنش‌های تند شماری از اعضای مجلس روبه‌رو شد.

بر بنیاد حاضری ترتیب‌شده، بیشتر اعضای مجلس تا 40 روز در این مدت غیرحاضری دارند.

عبدالقادر زازی وطندوست، عضو مجلس و عبدالرووف ابراهیمی، رئیس مجلس می‌گویند، لیست ارایه‌شده ناقص است و باید روی آن کار دقیق‌تری صورت بگیرد.

نمایندگان معترض می‌گویند، اگر هیأت در ترتیب حاضری دقیق و اصولی می‌بود باید با کسانی برخورد می‌کرد که به‌گونۀ دایمی غیرحاضرند. اما اکنون برخورد این هیأت با نمایندگان دوگانه است.

با این حال میرداد نجرابی، دبیر مجلس نمایندگان در پاسخ به اعتراض نمایندگان می‌گوید، برخورد هیأت اداری مجلس با نمایندگان بر بنیاد اصول داخلی مجلس بوده و حاضری ترتیب‌شده نتیجۀ توافقی است که خود نمایندگان پای آن را امضا کرده‌اند.

هیأت اداری مجلس نمایندگان فیصلۀ جدیدی را در پیوند به عدم حضور نمایندگان در کمیسیون‌های دایمی و جلسۀ عمومی مجلس به خوانش گرفت. نمایندگانی که در این جلسه‌ها حضور نداشته باشند، مطابق فیصلۀ مذکور غیرحاضر محسوب می‌شوند که در کنار سلب‌امتیاز با آنان برخورد قانونی نیز صورت خواهد گرفت.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام