افزایش نگران‌کننده‌ی سوءتغذیه در میان کودکان غزنی

ده‌ها زن در برابر بخش تشخیص و درمان کودکان مبتلا به سوءتغذیه‌ی بیمارستان ولایتی غزنی صف بسته‌اند و منتظر درمان کودکان‌شان هستند.

این خانم‌ها از آن‌جا که بیشتر مربوط به خانواده‌های فقیر و کم‌درآمد اند، کودکان‌شان نمی‌توانند از تغذیه‌ی مناسبی برخوردار باشند.

خانمی می‌گوید کودکش دچار سوءتغذیه است و داکتران به او گفته‌اند آن کودک کمبود وزن دارند و باید مورد تداوی و تغذیه‌ی لازم قرار بگیرد.

ظاهرشاه نیکمل، رییس صحت عامه‌ی ولایت غزنی به سلام‌وطندار می‌گوید، سوءتغذیه اخیرن در این ولایت افزایش یافته و نزدیک به 2000 کودک مبتلا به سوءتغذیه طی سال گذشته در بیمارستان ولایتی این ولایت درمان شده‌اند. اما مطابق گفته‌های آقای نیکمل، تدابیری نیز در این زمینه سنجیده شده است که آموزش و آگاهی‌دهی از پیامدهای سوءتغذیه مهم‌ترین مورد آن است.

یاسین بیات، یکی از پزشکان، می‌گوید سوءتغذیه کودک را ضعیف می‌سازد و حتا سبب عقب‌ماندگی ذهنی در او می‌شود. بنابراین خانواده‌ها باید این مسأله را جدی بگیرند و در رسیدگی به کودکان‌شان توجه لازم را به خرج بدهند.

به گفته‌ی آقای بیات، تغذیه‌ی نادرست، مراعات‌نکردن نظافت از سوی مادران، فقر، عدم دسترسی به آب آشامیدنی صحی و ناآگاهی خانواده‌ها سبب مبتلاشدن کودکان به بیماری سوءتغذیه می‌شود.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام