حکمتیار: تقلب‌کاران به شرکت درمالوگ رشوه داده‌اند

گلبدین حکمتیار، یکی از نامزدان انتخابات ریاست جمهوری که امروز (دوشنبه 20 عقرب/آبان) در نشستی خبری در کابل صحبت می‌کرد، با آن‌که از کسی نامی‌نمی‌برد، اما می‌گوید که در بدل 25 هزار دستگاه بایومتریک، 27 میلیون دالر از سوی تقلب‌کاران به شرکت درمالوگ رشوه پرداخت شده است. به گفتۀ او، در حالی‌که بها و تمام مصارف ابزارهای جانبی این دستگاه‌ها از 10 میلیون دالر بیشتر ارزش ندارند.

او می‌گوید، شرکت‌های دیگر داوطلبانه حاضر شده بودند تا در بدل 10 میلیون دالر خدمات انتخاباتی را ارایه کنند، اما این وظیفه به آنان سپرده نشد.

حکمتیار تأکید می‌کند که با جداسازی 1.2 میلیون آرا از مجموع آرای پاک، 44 درصد آرای انتخابات ریاست جمهوری تقلبی‌ست و

این تقلب از سوی تیمی صورت گرفته که مخالف استفادۀ دستگاه‌های بایومتریک در انتخابات بود.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری می‌گوید، بازشماری 300 هزار رأی که در زمان خارج از رأی‌دهی به صندوق‌ها ریخته شده‌اند به جز از دستۀ انتخاباتی دولت‌ساز برای دیگر دسته‌های انتخاباتی قابل پذیرش نیست.

آقای حکمتیار می‌گوید، دادستانی کل و دادگاه عالی صلاحیت بررسی جرایم انتخاباتی را ندارند و باید برای این کار یک هیأت قضایی با مشورۀ تمام نامزدان انتخابات ریاست جمهوری گماشته شود.

گلبدین حکمتیار می‌افزاید که انتخابات ششم میزان برنده ندارد و به دور دوم خواهد رفت و پیش از برگزاری دور دوم انتخابات ریاست جمهوری، باید یک حکومت موقت تشکیل شود.

او می‌گوید، با آن که کمیسیون مستقل انتخابات وعده کرده بود که در جریان دو روز نتایج شمارش آرا را اعلام خواهد کرد، اما با گذشت 40 روز موفق نشده است.

قرار بود نتایج ابتدایی انتخابات ریاست جمهوری به تاریخ 27 میزان و نتایج نهایی آن به تاریخ شانزدهم عقرب اعلام شود، اما کمیسیون انتخابات به علت برخی مشکلات فنی آن را به تأخیر انداخت.

بربنیاد تقویم جدید کمیسیون انتخابات، به روز 23 عقرب نتایج ابتدایی و 15 قوس نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری اعلام خواهد شد.

در این زمینه:

تحریم روند بازشماری آرا از سوی ثبات‌وهم‌گرایی

دستۀ انتخاباتی ثبات‌وهمگرایی: آرای تقلبی زیر هیچ شرایطی پذیرفتنی نیست

مولانا عبدالله؛ آغاز بازشماری پیش از تفکیک آرا، مشکل‌ساز است

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام