شمار مبتلایان کرونا در کشور به 1463 رسید؛ تاکنون 47 تن جان باخته‌اند

وزارت صحت عامه‌ می‌گوید که در 24 ساعت گذشته از میان 423 نمونۀ مشکوک به ویروس کرونا، 133 رویداد آن در هژده ولایت مثبت تشخیص شده است.

از این میان بیشترین رویدادهای مثبت کرونا در ولایت‌های کابل، هرات، بلخ، کندهار و پکتیا ثبت شده‌اند.

وحیدالله مایار، سخنگوی این وزارت امروز (شنبه، ششم ثور) در نشستی خبری می‌گوید که در یک شبانه‌روز گذشته 16 تن در کابل، 25 تن در هرات، 21 تن در بلخ، 20 تن در کندهار و 16 تن در پکتیا به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند.

همچنان نتیجۀ آزمایش 6 تن در سمنگان، 7 تن در نیمروز، سه سه تن در تخار، لوگر، کاپیسا و زابل، دو دو تن در بامیان، ارزگان و غور و یک یک تن دیگر در میدان‌وردک، بغلان، پروان و هلمند نیز مثبت تشخیص شده است.

با ثبت این رقم، شمار مجموعی مبتلایان به کووید 19 در 32 ولایت کشور به یک‌هزار و 463 تن رسیده است.

کابل با ثبت 446 رویداد مثبت در صدر ولایت‌های آلوده به ویروس کرونا قرار دارد. پس از کابل، هرات با 386 رویداد و کندهار با 203 رویداد بیشترین آمار مبتلا به ویروس کرونا را دارند.

آقای مایار می‌افزاید که در یک شبانه‌روز گذشته 4 بیمار مبتلا به کرونا فوت کرده‌اند و 18 بیمار دیگر شفایاب‌ شده‌اند.

بر بنیاد آمارهای وزارت صحت عامه، تاکنون 47 تن در نتیجۀ ابتلا به کرونا جان باخته‌اند و 206 تن دیگر بهبود یافته‌اند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام