امضای قاتل ابراهام لینکلن 30 هزار دالر فروخته شد

 

نامه‌یی که امضای جان ویلکس بوت قاتل لینکلن، پای آن درج بود؛ ۳۰ هزار دالر به فروش رسید.  حکم جلب جان بوت، نیز بیش از ۲۱ هزار دالر فروخته شد. مجموعه‌یی از اجناس مربوط به ابراهام لینکلن، شانزدهمین رییس‌جمهور ایالات متحدۀ امریکا، در حراجی به بهای 800 هزار دالر به فروش رسید.

 در این مجموعه تکه‌مویی از او نیز دیده می‌شد که به بهای ۲۵ هزار دالر به فروش رفت اما همه اجناس حراج‌شده موفق نبودند. ‌نامه‌یی از لینکلن که در آن، به شروع جنگ داخلی اشاره می‌کند، فروخته نشد. این مجموعه، شامل 300  قلم جنس مربوط به ابراهام لینکلن است که دونالد دو، از سال 1963 میلادی، به این‌سو آن را جمع‌آوری کرده بود. دونالد دو، پنج سال پیش درگذشت و این مجموعه را به دلیل علاقه‌مندی‌اش به جنگ داخلی ایالات متحده، فراهم آورده بود.

به باور اشتراک کننده‌گان این حراج، علت قیمت بلند نامۀ ویلکس بوت، نسبت به موی لینکلن این بود که مردم از جنایت بوت منزجر بودند. تقریباً همه نامه‌ها، امضاها و اسنادی که در آن از بوت نام برده شده بود، پس از مرگ لینکلن سوزانده شده و اکنون این نامه‌ها به لحاظ تاریخی ارزش‌مندند.

 

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام