محرومیت ده‌ها دانشجو از تحصیل در بغلان

دانشجویان دانشگاه بغلان می‌گویند که افزایش ناامنی در این ولایت سبب شده تا از ادامۀ تحصیل محروم شوند. این دانش‌جویان که بیشترشان مربوط دانشکده‌های خبرنگاری، تعلیم‌وتربیه، زراعت/کشاورزی، اقتصاد و انجنیری اند می‌گویند: «به خاطر تحصیل نمی‌توانند زنده‌گی‌شان را به خطر بیاندازند.»

این دانش‌جویان که شمارشان به بیش از صد تن می‌رسد می‌گویند، ساختمان دانشکده‌های شان در منطقۀ حسین‌خیل و زمان‌خیل شهر پلخمری بوده و این منطقه در جریان جنگ‌های اخیر بارها بین حکومت و طالبان دست‌به‌دست شده است.

خلیل‌احمد کانجو، رییس تحصیلات عالی این ولایت با تأیید این مشکلات می‌گوید که در حال‌ حاضر مشکل ناامنی با همکاری نیروهای امنیتی ولایت بغلان به گونۀ کامل حل شده است. اما ساختمان‌های 5 دانشکدۀ دانشگاه بغلان در منطقۀ حسین‌خیل شهر پلخمری موقیعت دارند که نگرانی از درگیری‌های احتمالی دانش‌جویان و آموزگاران را از رفتن به دانشگاه باز مانده است.

بغلان در شمال کشور از جمله ولایت‌های ناامن است. ناامنی‌ها در این ولایت پس از سقوط دوبارۀ کندز، گسترده شد و هنوز هم هرازگاهی صدای شلیک گلوله و زدوخورد نیروهای امنیتی با طالبان در بخش‌هایی از این ولایت به گوش می‌رسد.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام